perepetš - perepetši - perepetši - perepetše
ümmargused küpsetised külaliste vastuvõtuks
Tainas:
200 gr hapukoort, 1 muna, pisut soola, rukkijahu
teeme "taldrikuid" või "väikseid päiksekesi"
http://www.youtube.com/watch?v=ncp0x0mra5k
Sisu:
saab teha sellest, mis meeldib: kartul, seened, hakkliha, suvekõrvits, sibul, nõges, naat, ülejäänud puder.... seda segame piima-muna seguga, liisame soola ja paneme "taldrikute" peale.
Kuumas ahjus küpsetame 35-45 min.
Linke perepetšist:
Praegu tehakse rohkem nisujahust ja hakklihast, kuid liha asemel saab olla midagi muud: http://forum.say7.info/topic6528.html
Lõunaudmurdid küpsetavad perepetše ahjus, põhjaudmurdid praevad neid ahjus, linnaudmurdid praevad pliidi peal. Siin - põhjaudmurtide perepetšid osi käbidest: http://www.youtube.com/watch?v=ovgog6pRGbo&NR=1
Restoranis tehtud perepetšid: http://kare-l.livejournal.com/240150.html
Head isu!
No comments:
Post a Comment